Homepage Presenting the lion The Trend Network® Fresh Price of Innovation® Laigsingh United Ventures Laigsingh Company Distillery In de media Contact

"Nooit opgeven en ieder verlies als winst zien, disruptief te werk gaan, voortdurend innoveren en denken als een gamechanger met de maatschappij op 1"

- The Laigsingh Spirit -

Imagination is the power to knowledge.

Bij Laigsingh IC Group B.V. kruipt het bloed waar het niet gaan kan, als het aankomt op onze passie en expertise voor innovatie, vooruitgang, ontwikkeling, en investeringen.

Het is 2006… founder Vishay Laigsingh die op zijn 15e is begonnen met het pionieren vanuit de slaapkamer, destijds al met een sterke overtuiging voor een betere wereld. Wat begon ‘back in the days’ met het verhandelen van producten en handelspartijen in trendsectoren, ondersteunen van mede-ondernemers, het bouwen van informatieve, educatieve en dienstverlenende websites in potentiële sectoren, tot aan het ontwikkelen van MMORPG-spellen in verschillende sectoren. Telkens zocht Vishay actief naar sectoren waar de gevestigde orde niet juist/eerlijk inspeelde op de behoeftes van de doelgroep. Nooit opgeven en ieder verlies als winst zien, disruptief te werk gaan, voortdurend innoveren en denken als een gamechanger met de maatschappij op 1 zijn de basis geweest voor wat nu anno 2020 Laigsingh IC Group heeft gevormd tot een solide onderneming, met de exploitatie en ontwikkeling van bedrijven, een innovatie agency, uitgeverij en venture capital.

Alle activiteiten gebeuren vanuit een belangrijke spirit, de Laigsingh missie die als een rode draad door alle activiteiten vloeit: Door het bouwen en exploiteren van nationale en internationale schaalbare merken, concepten en ondernemingen een bijdrage leveren aan een betere wereld met de volgende speerpunten:

 • Passie
  Voor pionieren, innovatie en voorruitgang.
 • Respect
  Voor ons personeel, klanten, partners, fans en ambassadeurs.
 • Motivatie
  Voor het leveren van een bijdrage aan een betere wereld.
 • Innovatie
  24/7 vernieuwend inspelen op de daadwerkelijke behoeftes.
 • Excellence
  In kwaliteit, duurzaamheid en product value.

Go strong, and innovate like a boss.

Door onze ondernemersachtergrond en een trackrecord in verschillende sectoren zijn wij naast de eigen exploitatie van ondernemingen in staat om onze partners te inspireren met state of the art innovatie. Dit in de vorm van nieuwe innovaties, concepten, producten, ondernemingen en het aanboren van nieuwe kanalen: 360 graden voorruitgang! Ongeacht de levensfase waarin de onderneming zich bevindt. Altijd in een complete helikopterview op managementniveau, aangevuld met strategische allianties met de juiste partijen.

Let’s trust and build together.

The Laigsingh Lion vertegenwoordigt het bedrijf dat staat voor aanval, kracht, snelheid en onvoorspelbaarheid op de juiste momenten binnen de Laigsingh III-mantra: Imagination, Inspiration, Innovation. Met deze speerpunten hebben wij een vier-eenheid aan  disciplines die zorgen voor blijvend succes in innovatie en vooruitgang:

The Trend Network®

Inspiration & development Brand Innovation & Positioning New Business New Economy Customer Excellence Digital Transformation HR Branding & Change Strategic out(sourcing) Metrics & Analytics

Fresh Prince of Innovation®

Fresh Prince of Innovation is een innovatieve uitgeverij, die zich toelegt op het in eigen beheer en/of i.s.m. een toonaangevende partij, publiceren van informatieve boeken in de rubriek: Algemeen management.

Laigsingh Company Distillery
Laigsingh Company Distillery is de bedrijven distilleerderij van de Laigsingh IC Group. Onze grote passie: Het ontwikkelen en exploiteren van nationale en internationale georiënteerde concepten en ondernemingen.

Laigsingh United Ventures
Laigsingh United Ventures investeert in kansrijke ondernemingen die goed gepositioneerd zijn samen met haar innovatietakken The Trend Network en Fresh Prince of Innovation.