Homepage Presenting the lion The Trend Network® Fresh Price of Innovation® Laigsingh United Ventures Laigsingh Company Distillery In de media Contact
logo
Fresh Prince of Innovation is een innovatieve uitgeverij, die zich toelegt op het in eigen beheer en/of i.s.m. een toonaangevende partij, publiceren van informatieve boeken in de rubriek: Algemeen management. Deze boeken zijn altijd gecombineerd met literatuur en een educatieve knipoog inspelend op nieuwe technologieën, maatschappelijke ontwikkelingen, revoluties en trends die de wereld in hoog tempo veranderen geschreven door ondernemers met 1 pijler: begrijpend en leesbaar maken voor de hele maatschappij.

We moeten nieuwe kanalen en vormen van interactie inzetten om de doelgroep, de consument, maar vooral jou als persoon persoonlijk, krachtig maar ook op een authentieke manier te blijven bereiken. We staan aan de vooravond van ongekende veranderingen, die ons leven sneller en meer zullen veranderen dan ooit. We praten over de deeleconomie en virtueel geld, maar in feite is de wereld continu in ontwikkeling en ontstaan er compleet nieuwe infrastructuren en ecosystemen. Onze financiële, maatschappelijke en economische systemen ondergaan momenteel een ware paradigmashift. De snelheid waarmee de nieuwe systemen beginnen te werken, is de snelheid waarmee de oude systemen niet meer werken: organisaties die krampachtig aan hun oude bedrijfsmodel vasthouden, leggen ergens in de komende jaren het loodje. Je kunt de wind niet veranderen, maar wel de stand van de zeilen en adaptability is nog nooit zo belangrijk geweest als nu..

Fresh Prince of Innovation ziet het als haar taak de samenleving met elkaar te verbinden, samen met jou in deze nieuwe route door het jaarlijks uitgeven van boeken binnen onze missie:

   EAN: X | BSN: X

The Fresh Prince of Innovation®
Connecting Generations, Inspiring Innovation

COMING SOON