close
home
menu
Homepage Presenting the lion The Trend Network® Fresh Price of Innovation® Laigsingh United Ventures Laigsingh Company Distillery In de media Contact

Laigsingh United Ventures

Inspire and help the builders of innovative companies.

Entrepreneurs funding entrepreneurs

Laigsingh United Ventures is een hard groeiende groep met als passie het innovatief investeren in veelbelovende early-stage ondernemingen, die goed gepositioneerd zijn en: kansrijk genoeg voor snelle schaalvergroting, maar klein genoeg om de nationale/internationale nummer 1 te worden. We zullen elk onderdeel van onze operationele uitmuntendheid, competenties en empowerment bijdragen om dat waar te maken in 2 innovatieve vormen, nieuw in de wereld van funding:

 1. Expansie- en groeikennis in combinatie met onze innovatietakken The Trend Network en Fresh Prince of Innovation op basis van een minderheidspercentage en/of vergoeding. Een nieuwe en unieke investeringsmethode, ook wel The Fresh Prince of Innovation methode.
 2. Ontwikkelings- of groeikapitaal in combinatie met onze innovatietakken The Trend Network  en Fresh Prince of Innovation.

Competenties The Trend Network:
Inspiration & development Brand Innovation & Positioning New Business New Economy Customer Excellence Digital Transformation HR Branding & Change Strategic out(sourcing) Metrics & Analytics

Competenties Fresh Prince of Innovation:
Trends & Opportunities Smart Marketing Publisher

Investment strategy

Bij Laigsingh United Ventures richten we ons op waar we goed in zijn, wat we graag doen en waar we ervaring in hebben, namelijk inspiratie, innovatie, strategie, groei en dit omzetten naar renderende businessmodellen binnen een kostenefficiënt bedrijfsmodel. We moedigen een langetermijnvisie aan en focussen op winstgevende groei. We zoeken actief naar complexe situaties en concepten die andere investeerders misschien vermijden, maar waar we veel potentieel voor waardecreatie en groei in zien.

Wij zijn op de achtergrond adviserende partner investeerder(s) die geloven in de kracht van de ondernemer. Wij geven de ondernemer de ruimte in een open, duurzame en professionele relatie. Met als gezamenlijke doelstelling: meerwaarde creëren door optimale groei en/of transformatie.

Onze competenties
Inspireren
Innoveren
Exponentieel groeien
Strategie uitstippelen
Netwerk
Winnende teams bouwen en laten excelleren
Groeiplannen uitkristalliseren
Organische groei faciliteren
Overnames faciliteren
Our interest & specialization
 • Internationaal georiënteerde ondernemingen.
 • Lokaal georiënteerde ondernemingen met nationale/internationale groeimogelijkheden.
 • Unieke ondernemingen in een nichemarkt.
Investment Criteria
 1. Heeft een unieke concurrentiepositie, door:
  • Uniek product of unieke service
  • Patent of merk
  • Marktleiders positie mogelijkheden
 2. Groeipotentieel, door onder meer:
  • Innovaties
  • Nieuwe markten
  • Partnerships
  • Buy-and-build
  • Sales, operationele & strategische improvements
Investment Criteria

Wij zoeken ondernemers die met passie, durf en visie een stap voorwaarts willen zetten. We investeren uitsluitend in ondernemingen die ons op basis van een fijne mix van de gunfactor en rationele afwegingen (rendement en risico), ongeacht een complexe situatie, kunnen overtuigen.

Onze aanpak is op individuele base, elke participatie is anders. Benieuwd naar onze aanpak?

Contact

  Upload je bestand:

  Ontvangst enkel op afspraak.

  Headquarters

  Keizersgracht 241
  1016 EA Amsterdam
  Tel. + 31 20 850 18 22
  Email. info@laigsinghic.nl

  Hometown office

  Geen correspondentie adres.
  Nieuwe stationsstraat 20
  6811 KS Arnhem