Homepage Presenting the lion The Trend Network® Fresh Price of Innovation® Laigsingh United Ventures Laigsingh Company Distillery In de media Contact

logo

Disclaimer

Aansprakelijkheid
Hoewel er uiterste zorg besteed is aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van onze site kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die u hierop aantreft. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van deze site of het gebruik van de informatie die op deze site wordt verstrekt.

Copyright
De intellectuele eigendomsrechten op alle teksten, beelden, geluiden en programmatuur van deze site behoren toe aan Laigsingh IC Group. Bij exclusieve aanschaf van een bedrijfsconcept worden de eigendomsrechten na betaling overgedragen aan de nieuwe eigenaar. Voor zover gebruikers informatie op de site achterlaten, dragen deze gebruikers alle intellectuele eigendomsrechten daarvan over aan Laigsingh IC Group en vrijwaren Laigsingh IC Group derhalve van aanspraken van derden. Niets van deze site mag zonder schriftelijke toestemming van Laigsingh IC Group worden verveelvoudigd. Mocht Laigsingh IC Group op de hoogte worden gebracht van (vermeende) inbreukmakende materiaal of links op de site, dan heeft Laigsingh IC Group het recht, maar niet de plicht, deze inhoud of links onmiddellijk te verwijderen.